Nieuws / Kalender

 • 31-01-2019 Zap! Dance – the Spin off – in de authentieke Spiegetent in Intratuin 
 • Ongeveer 60 dansers gaan U trakteren op een ‘kleine’ greep uit de dansvoorstelling Zap! Dance, maar het belooft toch een avondvullend programma te worden!
  In de voorstelling komt van alles aan bod: Musicaldans , Zumba, Theaterdans enzovoort…   Kortom: Voor elk wat wils!  Er zijn zelfs een paar nieuwe dansen te zien…
 • Een ding staat vast…deze toffe voorstelling in een nog toffere locatie wil je niet missen!! De voorstelling begint om 19,00 uur & duurt tot ongeveer 20.30 uur incl. korte pauze. De bar in de spiegeltent is dan open!  De zaal gaat om 18,45 uur open & het zijn ongeplaceerde plaatsen.
 • Kaarten kosten slechts € 3,00 p/p & zijn te bestellen via creativeartworx@xs4all.nl of 06-28344958 o.v.v. je naam & het aantal kaarten dat je wenst. Middels een ‘tikkie’ wordt er afgerekend & krijg je de digitale kaarten na betaling per mail of WhatsApp toegestuurd.

 

 • Halloween 25 & 26 Oktober 2019 – een daverend succes!

Op vrijdag 25 & zaterdag 26 Oktober werd een Halloween griezeltocht gehouden op de terreinen van S&L Zorg, de Lambertijnenhof te BOZ & het Sterrenbos te Roosendaal.
2 samengestelde dansgroepen verzorgden mooie & spannende dans-acts voor zo’n 700 bezoekers over de 2 avonden verspreid. Het waren zeer geslaagde avonden!
Kijk voor foto’s en filmpjes op mijn Facebook pagina!

 • 20-10-2019 Open Dag Fort de Roovere  – gelukkig hebben we de foto’s nog!
 • Op zondag 20 Oktober hebben we 2 optredens verzorgd tijdens de open dag op Fort de Roovere. Het weer werkte deze keer gelukkig mee & het was daardoor een zeer geslaagde dag!Kijk voor foto’s en filmpjes op mijn Facebook pagina!

 

 • 31-08-2019 Dans Optredens Foodstoet  – gelukkig hebben we de foto’s nog!
 • Op zaterdag 31 Augustus kon je helemaal uit je dak gaan tijdens de Kids middag op de Foodstoet! Er was van alles te doen waaronder 2 mee-dans optredens door leerlingen van de dansschool.  De Foodstoet werd gehouden op Stadspark Kiek in de Pot. Kijk voor foto’s en filmpjes op mijn Facebook pagina!

 

 • 29-06-2019 Dansvoorstelling Zap! Dance Theater De Maagd – gelukkig hebben we de foto’s nog!

Ongeveer 140 leerlingen trakteerden het publiek op zaterdag 29 Juni 2019 op een wervelende dansvoorstelling!
In de voorstelling Zap! Dance kwam van alles aan bod: van Musicaldans naar Zumba, van Peuterdans naar Theaterdans & weer terug… Kortom: Voor elk wat wils!
Leerlingen van verschillende leeftijden (de jongste is 2) zorgden voor een avondvullend programma met mooie, vrolijke, vertederende en soms ontroerende dansen.
En als kers op de taart was Jeugdtheater Rotonde aanwezig om de voorstelling op te leuken met verrassend theater!

 • 01-07-2018 – GROOT NIEUWS! Creative ARt WorX is verhuist naar eigen locatie!

Vanwege de groei in mijn bedrijf was ik enige tijd op zoek naar een ruimte voor mezelf om mijn activiteiten verder uit te breiden.
Ik ben dan ook enorm blij om te kunnen melden dat dit is gelukt !
Vanaf heden huur ik een ‘eigen’ ruimte in het voormalige gebouw van de Gezondheidscentrum Louis Porquinlaan in Bergen op Zoom, tegenwoordig ‘Het Plein’ genaamd.  De ingang van mijn ruimte bevind zich aan de zij/achterkant, Keldermanslaan 5A.  Zie ik je binnenkort?