Nieuws / Kalender

  • 21-11-2018 Het Grote Kip & Apie Sinterklaas-Feest 

Op woensdag 21-11-2018 wordt het grote Kip & Apie Sinterklaas feest gehouden waarbij ik leuke dansjes aan zal leren aan alle kinderen zodat we bij de komst van Sinterklaas een fantastisch optreden kunnen geven!

  • 02-12-2018 Hoog bezoek in de dansschool!

Op zondag 02-12-2018 krijgen we hoog bezoek in de dansschool! Sinterklaas & zijn pieten komen op visite & maken er een dolle boel van…  Om 12 uur gaat de dansschool open & we hopen dat de Sint er rond 13.00 uur zal zijn. Na een hoop spelletjes, dansjes, snoepjes, pepernoten, cadeautjes & lol gaat de Sint rond 14.00 uur weer verder, zodat we de middag om 14.30 uur kunnen afsluiten.

  • Bergs Leut Tejater Repetities in volle gang!

Elke vrijdagavond wordt er druk gerepeteerd voor de tejater voorstellingen De Legende van de Blauwe Schuit van het Berregs Leut Tejater welke van donderdag 21 Februwarie t/m 24 Februwarie 2019 in Theater De Maagd te zien zullen zijn.  Voor de 3e keer op rij mag ik de choreografie verzorgen voor deze enthousiaste & gedreven club. Samen met een fantastisch creatief team, bestaande uit Erwin Eggermont-Regie, Pieter-Jan van der Perk-Muzikale leiding, & Erwin Leijs-Muziekarrangementen is het elke week weer een feest.  Kaarten zijn op rang te bestellen via www.blt-boz.nl

  • GROOT NIEUWS! Creative ARt WorX is verhuist naar eigen locatie!

Vanwege de groei in mijn bedrijf was ik enige tijd op zoek naar een ruimte voor mezelf om mijn activiteiten verder uit te breiden.
Ik ben dan ook enorm blij om te kunnen melden dat dit is gelukt !
Vanaf heden huur ik een ‘eigen’ ruimte in het voormalige gebouw van de Gezondheidscentrum Louis Porquinlaan in Bergen op Zoom, tegenwoordig ‘Het Plein’ genaamd.  De ingang van mijn ruimte bevind zich aan de zijkant, Keldermanslaan 5A.  Zie ik je binnenkort?

  • DANSLES BSO-LPS KOM

Iedere dinsdagmiddag om 16.00 uur mag ik de kinderen van de BSO – LPS KOM dansles geven! Om de 7 a 8 weken wissel ik van locatie & tijdens de schoolvakanties is er geen les.

Als extra service wil LPS KOM de kinderen uit de omgeving ook de kans geven om aan deze leuke lessen deel te nemen voor een zeer aantrekkelijk tarief. Voor slechts 5 Euro per les van een uur kun je mee doen!  De locaties waar variërend danslessen gegeven worden zijn: BSO Het Palet – BSO Sancta Maria – BSO De Noordster – BSO De Lodijke  – BSO Marco Polo . Zit jij dus niet op de BSO maar je vrienden & vriendinnen wel? Loop dan eens binnen op 1 van de locaties, je bent van harte welkom!