Nieuws / Kalender

  • Dans Optredens Foodstoet 31 Augustus 2019

Op zaterdag 31 Augustus kun je helemaal uit je dak gaan tijdens de Kids middag op de Foodstoet! Er is van alles te doen met o.a. 2 mee-dans optredens door leerlingen van de dansschool. Het 1e optreden is van 12.00 tot 12.30 uur & het 2e optreden is van 14,15 tot 14.45 uur. De Foodstoet wordt gehouden op Stadspark Kiek in de Pot. Kom je ook lekker mee swingen?? De toegang is GRATIS!

  • OPEN LESWEKEN van 2 September t/m 14 September 2019

Het nieuwe dansseizoen gaat weer beginnen! Zin om te dansen maar ben je er nog niet helemaal aan uit wat goed bij je past? Geen probleem.  Tijdens de open lesweken kun je van alles GRATIS uitproberen. Klik hier om naar het actuele lesrooster te gaan voor lesdagen & -tijden.  Hopelijk tot snel!

  • Dansvoorstelling Zap! Dance op zaterdag 29 Juni 2019 19.30 uur in Theater De Maagd – gelukkig hebben we de foto’s nog!

Ongeveer 140 leerlingen trakteerden het publiek op zaterdag 29 Juni 2019 op een wervelende dansvoorstelling!
In de voorstelling Zap! Dance kwam van alles aan bod: van Musicaldans naar Zumba, van Peuterdans naar Theaterdans & weer terug… Kortom: Voor elk wat wils!
Leerlingen van verschillende leeftijden (de jongste is 2) zorgden voor een avondvullend programma met mooie, vrolijke, vertederende en soms ontroerende dansen.
En als kers op de taart was Jeugdtheater Rotonde aanwezig om de voorstelling op te leuken met verrassend theater!
K

  • Berregs Leut Tejater – De legende van de Blauwe Schuit – gelukkig hebben we de foto’s nog!

De Legende van de Blauwe Schuit van het Berregs Leut Tejater werd van donderdag 21 Februwarie t/m 24 Februwarie 2019 in Theater De Maagd opgevoerd voor praktisch uitverkochte zalen!   Voor de 3e keer op rij mocht ik de choreografie verzorgen voor deze enthousiaste & gedreven club. Samen met een geweldig creatief team, bestaande uit Erwin Eggermont-Regie, Pieter-Jan van der Perk-Muzikale leiding, & Erwin Leijs-Muziekarrangementen kijk ik terug op weer een fantastische tijd! Gelukkig hebben we de foto’s nog!

  • GROOT NIEUWS! Creative ARt WorX is verhuist naar eigen locatie!

Vanwege de groei in mijn bedrijf was ik enige tijd op zoek naar een ruimte voor mezelf om mijn activiteiten verder uit te breiden.
Ik ben dan ook enorm blij om te kunnen melden dat dit is gelukt !
Vanaf heden huur ik een ‘eigen’ ruimte in het voormalige gebouw van de Gezondheidscentrum Louis Porquinlaan in Bergen op Zoom, tegenwoordig ‘Het Plein’ genaamd.  De ingang van mijn ruimte bevind zich aan de zij/achterkant, Keldermanslaan 5A.  Zie ik je binnenkort?