Nieuws / Kalender

 

  • Dansvoorstelling Zap! Dance op zaterdag 29 Juni 2019 19.30 uur in Theater De Maagd 

Ongeveer 140 leerlingen trakteren je op zaterdag 29 Juni 2019 op een wervelende dansvoorstelling!
We ‘zappen’ in de voorstelling Zap! Dance van Musicaldans naar Zumba, van Peuterdans naar Theaterdans & weer terug… Kortom: Voor elk wat wils!
Leerlingen van verschillende leeftijden (de jongste is 2) zorgen voor een avondvullend programma met mooie, vrolijke, vertederende en soms ontroerende dansen.
En als kers op de taart leukt Jeugdtheater Rotonde de voorstelling op met verrassend theater! Één ding staat vast: Het enthousiasme zal er vanaf spatten! Dit is een avond die je niet wilt missen!
Kaarten voor deze voorstelling kosten € 13,25 p/p & zijn te bestellen via: https://www.demaagd.nl/programma/zap-dance-creative-art-worx/29-06-2019-19-30/

  • Berregs Leut Tejater – De legende van de Blauwe Schuit – gelukkig hebben we de foto’s nog!

De Legende van de Blauwe Schuit van het Berregs Leut Tejater werd van donderdag 21 Februwarie t/m 24 Februwarie 2019 in Theater De Maagd opgevoerd voor praktisch uitverkochte zalen!   Voor de 3e keer op rij mocht ik de choreografie verzorgen voor deze enthousiaste & gedreven club. Samen met een fantastisch creatief team, bestaande uit Erwin Eggermont-Regie, Pieter-Jan van der Perk-Muzikale leiding, & Erwin Leijs-Muziekarrangementen kijk ik terug op weer een fantastische tijd! Gelukkig hebben we de foto’s nog!

 

  • GROOT NIEUWS! Creative ARt WorX is verhuist naar eigen locatie!

Vanwege de groei in mijn bedrijf was ik enige tijd op zoek naar een ruimte voor mezelf om mijn activiteiten verder uit te breiden.
Ik ben dan ook enorm blij om te kunnen melden dat dit is gelukt !
Vanaf heden huur ik een ‘eigen’ ruimte in het voormalige gebouw van de Gezondheidscentrum Louis Porquinlaan in Bergen op Zoom, tegenwoordig ‘Het Plein’ genaamd.  De ingang van mijn ruimte bevind zich aan de zij/achterkant, Keldermanslaan 5A.  Zie ik je binnenkort?

  • DANSLES BSO-LPS KOM

Iedere dinsdagmiddag om 16.00 uur mag ik de kinderen van de BSO – LPS KOM dansles geven! Om de 7 a 8 weken wissel ik van locatie & tijdens de schoolvakanties is er geen les. Als extra service wil LPS KOM de kinderen uit de omgeving ook de kans geven om aan deze leuke lessen deel te nemen voor een zeer aantrekkelijk tarief. Voor slechts 5 Euro per les van een uur kun je mee doen!  De locaties waar variërend danslessen gegeven worden zijn: BSO Het Palet – BSO Sancta Maria – BSO De Noordster – BSO De Lodijke  – BSO Marco Polo . Zit jij dus niet op de BSO maar je vrienden & vriendinnen wel? Loop dan eens binnen op 1 van de locaties, je bent van harte welkom!