Nieuws / Kalender

 • Open Lesweken cursusjaar 2020-2021

Het nieuwe dansseizoen staat voor de deur! 🎉
We starten het seizoen op maandag 31 augustus met open lesweken t/m zaterdag 12 September. Tijdens deze weken kun je proeven van verschillende dans cursussen en uitproberen wat het beste bij je past. Doe je mee?? Meld je aan voor 2 gratis proeflessen via mail of bel me!  Zie de contactpagina voor benodigde gegevens.

 • Dance Summer School – Zomerse Dansworkshops op donderdagavonden in Augustus!                                                          

Heb jij ook zo’n zin in een zomers dansfeestje? 🌞🍒🍹  Dat kan!
In augustus is er niet 1, maar zijn er zelfs 4 dansfeestjes waar je heerlijk los kan gaan. 🎉
Deze ‘Dance Summer School’ bestaat uit 4 dans workshops waarbij de tofste zomerse hits voorbij komen!
Vengaboys, Madonna, Wham!, Las Ketchup… kortom, heerlijk Fout, maar Goud!
Elke donderdagavond in Augustus beleef je dit fris en fruitige, dansfeestje van 19.00 tot 20.00 uur in de boomgaard bij Franken Fruit.*
Als dát niet zomers is!

En wil jij je zomerse feestje compleet maken met producten van Franken Fruit? Bestel ze dan 1 dag ervoor via hun webshop op www.frankenfruit.nl  Zij zorgen ervoor dat het klaar staat zodat je het na de les mee kan nemen… simpel!

Voor deze Dance Summer School betaal je slechts €24.- voor 4 lessen. Wil je ook zo’n dansfeestje beleven, maar kun je niet alle keren aanwezig zijn? Geen punt! Voor een losse les betaal je  € 9,-
De Dance Summer School is geschikt voor alle dansliefhebbers van 12 jaar en ouder 💃
Aanmelden kan per mail; creativeartworx@xs4all.nl of perwhatsapp op 06-28344958

Tot dan!! 🤗🍹🌴

*Mocht het onverhoopt te slecht weer zijn om in de buitenlucht te dansen, dan zal de workshop in de dansschool gehouden worden.

 

 • Zaterdag 26-06-2021 Dansvoorstelling Spectacular! in Theater De Maagd.
 • Creative ARt WorX staat voor de 2e keer met haar eigen dansvoorstelling in theater De Maagd waar ongeveer 150 leerlingen van verschillende leeftijden staan te trappelen om het publiek een onvergetelijke middag en/of avond te bezorgen!
  Laat je meevoeren met mooie, vrolijke, vertederende en soms ontroerende nummers waarbij je, naast veel dans, ook show, musical, theater en glitter & glamour kan verwachten. Het is, ook als je geen directe link met de dansschool hebt, een sprankelend feest dat je niet wilt missen!
  Kaarten a € 13,25 per stuk zijn te bestellen via: https://www.demaagd.nl/programma/spectacular-creative-art-worx
 • 31-01-2019 Zap! Dance – the Spin off – in de authentieke Spiegetent in Intratuin – Wat was het gaaf!!
 • Ongeveer 60 dansers dansten een ‘kleine’ greep uit de dansvoorstelling Zap! Dance!
  In de voorstelling kwam van alles aan bod: Musicaldans , Zumba, Theaterdans enzovoort…   Kortom: Voor elk wat wils!
 • Het was een super toffe voorstelling op een heel bijzondere locatie.  Het was zo’n succes dat er al plannen zijn voor een show in Intratuin in Januari 2021!! Dus hou de website goed in de gaten.
 • Halloween 25 & 26 Oktober 2019 – een daverend succes!

Op vrijdag 25 & zaterdag 26 Oktober werd een Halloween griezeltocht gehouden op de terreinen van S&L Zorg, de Lambertijnenhof te BOZ & het Sterrenbos te Roosendaal.
2 samengestelde dansgroepen verzorgden mooie & spannende dans-acts voor zo’n 700 bezoekers over de 2 avonden verspreid. Het waren zeer geslaagde avonden!
Kijk voor foto’s en filmpjes op mijn Facebook pagina!

 • 20-10-2019 Open Dag Fort de Roovere  – gelukkig hebben we de foto’s nog!
 • Op zondag 20 Oktober hebben we 2 optredens verzorgd tijdens de open dag op Fort de Roovere. Het weer werkte deze keer gelukkig mee & het was daardoor een zeer geslaagde dag!Kijk voor foto’s en filmpjes op mijn Facebook pagina!
 • 01-07-2018 – GROOT NIEUWS! Creative ARt WorX is verhuist naar eigen locatie!

Vanwege de groei in mijn bedrijf was ik enige tijd op zoek naar een ruimte voor mezelf om mijn activiteiten verder uit te breiden.
Ik ben dan ook enorm blij om te kunnen melden dat dit is gelukt !
Vanaf heden huur ik een ‘eigen’ ruimte in het voormalige gebouw van de Gezondheidscentrum Louis Porquinlaan in Bergen op Zoom, tegenwoordig ‘Het Plein’ genaamd.  De ingang van mijn ruimte bevind zich aan de zij/achterkant, Keldermanslaan 5A.  Zie ik je binnenkort?