Evenementen & Shows

Door mijn passie voor dans in uiteenlopende stijlen heb ik in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met het organiseren en/of deelnemen aan verschillende evenementen/shows & het maken van choreografieën op maat.
Ik prijs me gelukkig met een groot aantal dans-liefhebbers om mij heen, die vaak net zo hard staan te trappelen als ik, om iets spetterends neer te zetten!
Of het nu een klein optreden betreft of groot… ik ga er altijd voor de volle 100% voor.
Een kleine greep uit de fantastische evenementen/shows waaraan ik heb mee gewerkt:
  • Aan het einde van het cursusjaar wordt een grote theater/dansvoorstelling in TheaterDe Maagd gehouden waaraan alle leerlingen mogen deelnemen.
  • Ik heb de choreografie mogen verzorgen voor alle producties van ’t Berregs Leut Tejater, in samenwerking met een geweldig creatief team bestaande uit Erwin Eggermont, Pieter-Jan van den Berg & Erwin Leijs.  In Februari 2024 staan er weer 4 voorstellingen op het programma van deze geweldige club! Ga naar https://www.berregs-leut-tejater.nl/nieuws voor meer nieuws en de kaartverloop.
  • Creative ARt WorX werkte een aantal keer samen met SynapsZ Kunstcollectief & verzorgde op maat gemaakte choreografieën om hun exposities & evenementen te ondersteunen.  SynapsZ Kunstcollectief is altijd net even anders…een fantastische formule die mij enorm aanspreekt! http://www.synapsz.nl
  • In opdracht van Mattemburgh Evenementen Organisatie verzorgde Creative ARt WorX diverse dans-optredens tijdens Theater-Avontuur, Kunsten in de Monumenten & Halloween
  • De Exodus groep in de Maria Ommegang wordt al 10 jaar gedanst door enkele leerlingen van Creative ARt WorX. Ik voorzie alle danseressen van door mijzelf ontworpen grime & wordt hierin geholpen door leerlingen.
  • Met zo’n 60 leerlingen van de dansschool brengen we al ruim 10 jaar diverse kerst-flashmobs  in de binnenstad van Bergen op Zoom tijdens het kerst shopping weekend.
  • Creative ARt WorX heeft diverse malen haar medewerking verleend aan verschillende Bergse Bouwclubs, om tijdens de Bergse vastenavond Optocht hun wagen of act met dans te ondersteunen.
  • Om verschillende goede doelen te steunen heb ik de Warming-Up en/of dans-optredens verzorgd tijdens Samenloop voor Hoop  – Color your Life Run & de Roparun Kindermiddag & doorkomst. In December 2018 en 2019 heb ik een bijdrage mogen leveren aan het grote Kip & Apie Sinterklaas-Feest.
  • In een samenwerking met Jeugdtheater Rotonde & Toneelgroep Phoenix heb ik met dansers van Creative ARt WorX deelgenomen aan de theatervoorstelling Liefs.
  • Tijdens Halloween 2017 & 2018 hebben verschillende dansers van Creative ARt WorX het terrein van Stayokay/Klimbos ‘onveilig’  gemaakt. In 2019/2021/2022/2023 op het terrein van SDW Lambertijnenhof en Sterrenbos in Roosendaal.
Benieuwd wat ik voor jouw Evenement, Activiteit of Show kan betekenen?
Klik hier om naar de contactpagina te gaan.