Evenementen/Shows

Door mijn passie voor dans in allerlei stijlen heb ik in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met het organiseren en/of deelnemen aan verschillende evenementen & shows.
Ik prijs me zeer gelukkig met een groot aantal dans-liefhebbers om mij heen, die vaak net zo hard staan te trappelen als ik, om weer iets spetterends neer te zetten!
Of het nu een klein optreden betreft of groot… ik ga er altijd voor de volle 100% voor.
Een kleine greep uit de fantastische evenementen/shows waaraan ik mijn medewerking heb mogen verlenen:
  • Aan het einde van het cursusjaar wordt een grote theater/dansvoorstelling in stadsschouwburg de Maagd gehouden waaraan alle leerlingen mogen deelnemen.
  • In opdracht van Mattemburgh Evenementen Organisatie verzorgde Creative ARt WorX diverse dans-optredens tijdens Theater-Avontuur 2018, Kunsten in de Monumenten & Halloween 2015 & 2016.
  • In opdracht van de ondernemersvereniging te Bergen op Zoom hebben we 5 jaar op rij diverse kerst-flashmobs gebracht in de binnenstad tijdens ElfenBOZ – WinterwonderBOZ & Winterfoor.
  • Creative ARt WorX heeft diverse malen haar medewerking verleend aan verschillende Bergse Bouwclubs, om tijdens de Bergse vastenavond Optocht hun wagen of act met dans te ondersteunen. Ook in 2019 zullen we te zien zijn tijdens de optocht.
  • Om verschillende goede doelen te steunen heb ik de Warming-Up en/of dans-optredens verzorgd tijdens Samenloop voor Hoop 2013 & 2015 – Color your Life Run 2015 & 2016 & de Roparun Kindermiddag & doorkomst. In 2018 heb ik de eer een bijdrage te mogen leveren aan het grote Kip & Apie Sinterklaas-Feest.
  • In een samenwerking met Jeugdtheater Rotonde & Toneelgroep Phoenix heb ik met dansers van Creative ARt WorX deelgenomen aan de theatervoorstelling Liefs.
  • Tijdens Halloween 2017 & 2018 hebben verschillende dansers van Creative ARt WorX het terrein van Stayokay/Klimbos ‘onveilig’  gemaakt.
Benieuwd wat ik voor jouw Evenement, Activiteit of Show kan betekenen?
Klik hier om naar de contactpagina te gaan.