Even voorstellen

Hoi! Ik ben Anouk Roedelof.

Sinds mijn 6e jaar ben ik besmet met het ‘dansvirus’.  In September 2014 heb ik de stoute (dans)schoenen aangetrokken & mijn bedrijf Creative ARt WorX opgericht!
Na jarenlang klassiek balletlessen te hebben gevolgd, stijldans cursussen, Streetdance, Theaterdans & Salsa, heb ik vanaf 2005 verschillende diploma’s behaald zodat ik mijn passie voor dans verder kon ontwikkelen.
Ik ben in 2005 als dansdocente aan de slag gegaan & heb sinds Augustus 2018 mijn eigen danslocatie, waar ik gemiddeld 20 uur in de week les geef.  Kortom, er gaat geen dag voorbij dat ik niet met dans bezig ben!
Van jong tot oud motiveren & enthousiasmeren om te bewegen geeft me onwijs veel energie!

Naast dans fascineert ‘theater’ in het algemeen me enorm! Ik sta graag óp het podium, maar ook ‘achter de schermen’ meewerken vind ik fantastisch. Sinds 2003 ben ik als grimeuse betrokken bij diverse, voornamelijk Bergse, amateur-producties.
Ik verzorg met veel enthousiasme dans-optredens, maak openingsdansen voor bruidsparen, geef workshops & maak choreografieën voor verenigingen, evenementen & bedrijven in de regio.
Alles combineren is voor mij de beste ‘energy-boost’ die ik kan bedenken.

Een dag niet gedanst…is een dag niet geleefd!