Even voorstellen

Hoi!   Ik ben Anouk!

Sinds mijn 6e jaar ben ik besmet met het ‘dansvirus’.  In September 2014 heb ik de stoute (dans)schoenen aangetrokken & mijn dansschool Creative ARt WorX opgericht!
Na jarenlang klassiek balletlessen te hebben gevolgd, stijldans cursussen, Streetdance, Theaterdans & Salsa, heb ik vanaf 2005 verschillende diploma’s behaald zodat ik mijn passie voor dans verder kon ontwikkelen.
Ik ben in 2005 als dansdocente aan de slag gegaan & heb sinds Augustus 2018 mijn eigen dansstudio, waar ik gemiddeld 25 uur in de week les geef.  Kortom, er gaat geen dag voorbij dat ik niet met dans bezig ben.   Van jong tot oud motiveren & enthousiasmeren om te bewegen … Daar word ik blij van!!

Maar dansen is niet het enige waar ik gelukkig van wordt! ‘Theater’ in het algemeen laat mijn hart sneller kloppen.  Ik sta graag óp het podium, maar ook ‘achter de schermen’ heb ik het reuze naar mijn zin. Sinds 2003 ben ik als grimeuse betrokken bij diverse, voornamelijk Bergse, amateur-producties.  Ik verzorg met veel enthousiasme dans-optredens of shows tijdens evenementen & voor verenigingen of bedrijven, ik maak openingsdansen voor bruidsparen, geef workshops op scholen & ben als choreografe onderdeel van het Artistiek Team van de Junior Musical Class van het Roncalli.   Alles combineren is de beste ‘energy-boost’ die ik kan wensen.

Een leerling zei laatst: ik gun iedereen regelmatig een ‘portie Anouk’… een mooier compliment kun je me niet geven.

Liefs!