Cursussen/Tarieven

Pim Pam PRET!  is een vrolijke en leerzame peuter/kleuter (2 t/m 4 jaar) dansles waarbij iedereen lekker z’n energie kwijt kan. Maar toch net even anders!  Dansen, zingen, springen, verhaaltjes lezen, stoeien, muziek maken, ontdekken en vooral veel PRET!  Allerlei muziekstijlen komen aan bod & iedere les beleven we een nieuw avontuur…  Natuurlijk is elk kind anders, het ene kind is expressief, de ander verstopt zich liever de eerste paar lessen…& dat respecteren we.   Kom jij ook leuke dans-avonturen beleven?

NIEUW!!!  KoterZZZ  is een kids dance cursus waarbij de ontdekkingsreis van je kind (5 t/m 7 jaar) een stapje verder gaat… In deze les worden echt dansjes aangeleerd, maar er blijft voldoende ruimte voor hun fantasie.  Ik maak er graag een feestje van & ondertussen geef ik ze de basis mee van dans & leer nieuwe bewegingen aan. De muziekstijlen die gebruikt worden varieren van populaire Kinderen voor Kinderen tracks tot bekende Tik Tok & top 40 liedjes.

Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die begin jaren tachtig is ontstaan in New York waar vooral in de achterstandswijken veel op straat werd gedanst.   Het is een losse, luchtige dansvorm, waarbij bouncen op de beat centraal staat. Super fun & hartstikke sportief! Tegenwoordig is streetdance onderdeel van de Urban/Hip Hop cultuur. Behalve in videoclips of dansfilms kom je streetdance/hip hop regelmatig tegen in TV programma’s & theatervoorstellingen. Een streetdance les is een stevige dans-workout waarbij verschillende muziekstijlen aan bod komen: Old skool – funky hip hop  of R&B.  Er zijn diverse cursussen voor kids vanaf 4 jaar tot volwassenen.

Zumba® is een aerobic-fitness programma dat is gebaseerd op Latijn Amerikaanse dans & in de jaren 90 werd ontwikkeld door Alberto ‘Beto’ Perez. De bewegingen zijn makkelijk te volgen & Zumba® dans je op heerlijke, vaak ‘zomerse’ muziek. Het is daarnaast een zeer effectieve calorieverbrander zonder dat je er bij stil staat!  Twijfel niet langer &…   Join the Party!

Dancefever combineer ik in de Zumba® lessen & gaan we los op funky disco hits van toen… & soms van nu!   De Zumba® & Dancefever cursussen worden op dit moment alleen voor volwassenen gegeven.

Theaterdans  wordt uitgevoerd op zeer uiteenlopende soorten muziek waardoor diverse dansstijlen aan bod komen.  Klassiek, Modern, Jazz, Musical, Pop… of toch Disco??  In deze cursus is alles mogelijk!  Er wordt in de lessen gewerkt aan verschillende choreografieën, waarbij inleving & performance minstens zo belangrijk zijn als de danspassen zelf.  Met theaterdans ‘vertellen’  we bijzondere verhalen met als doel deze aan een breed publiek te kunnen tonen.    Samen ‘Dansend Theater’ maken!

Gewoon Bijzonder is een dansexpressie & improvisatie cursus voor kinderen (8 t/m 11 jaar) die zich sociaal/emotioneel net iets beter thuis voelen buiten de reguliere danslessen. Het is een wisselwerking tussen beleving & beweging waarbij de dans/beweging vanuit jezelf komt, zonder vaste choreografieën. Dansexpressie levert een bijdrage aan de algemene ontwikkeling.

Klik hier om naar het actuele lesrooster te gaan.

 

INSCHRIJVEN:

Inschrijven voor 1 van de cursussen kan o.v.v. Naam leerling- Adres – Geboortedatum leerling – GSM nr. (ouder/verzorger)
Mail deze gegevens naar: Creativeartworx@xs4all.nl
U krijgt dan zsm, doch uiterlijk binnen 4 werkdagen bericht terug.

 

CURSUSDUUR & TARIEVEN Seizoen 2019-2020:

De volledige cursusduur is 35 weken, dus lekker lang dans-plezier!  (Tijdens schoolvakanties en op officiele feestdagen is er geen les)

De cursus Streetdance/Theaterdans  jeugd/vowassenen kost € 220,00 voor de periode van 35 1-uurs lessen.
De cursus  Zumba / Dance Fever kost € 240,00 voor de periode van 35  1-uurs lessen.
De cursus  Peuters / Kleuters / Kids kost € 180,00 voor de periode van 35  45 min. durende lessen.
De Fit & Fun strippenkaart van 10 lessen kost € 85,00 & is 1 jaar geldig na datum afgifte.
Deze kaart is 1 jaar geldig na datum uitgifte & enkel voor de cursussen Sporty Jam Streetdance & Zumba / Dance Fever te gebruiken.

Het volledige cursusgeld dient 14 dagen na factuurdatum betaald te zijn.     Betaling in 4 gelijke termijnen is ook mogelijk. Hiervoor wordt €10,00 extra in rekening gebracht per cursus.  De 1e termijn dient uiterlijk op 15 Oktober van het lopende lesseizoen betaald te zijn, de 2e termijn op 15 December, de 3e termijn op 15 Februari & de laatste termijn op 15 April.

 

KORTINGEN:

Dansen is een feestje, toch? Wil jij wel vaker dan 1 keer per week jouw eigen dans-feestje of… dansen er meer leden uit hetzelfde gezin bij mij? Dan wordt je dubbel blij! Hiervoor gelden namelijk leuke kortingen.

  1. More is Less Discount: Wanneer een leerling zich inschrijft voor 2 volledige cursussen wordt er 25% korting op de 2e (goedkoopste) cursus verleend.
  2. Running in the Family Discount: Wanneer er 2 of meer leden uit hetzelfde gezin, woonachtig op hetzelfde huisadres, voor een volledige cursus ingeschreven worden zal een korting van 12,5 % worden verleend over het totale cursusgeld. (Indien van toepassing is dit na aftrek van de ‘More is Less’ korting)

*Deze kortingen gelden niet in combinatie met de Fit & Fun strippenkaart. *Indien inschrijving van een leerling zich later in het seizoen voor doet wordt bovengenoemde korting over het resterende cursusgeld verrekend.

BTW TARIEF/KOR:

Vanaf 01-01-2020 val ik onder de KOR. (Kleine Ondernemers Regeling)
Er staat geen BTW meer op de facturen vermeld.

EXTRA LESSEN tbv OPTREDENS:

Ik verzorg regelmatig verschillende optredens bij uiteenlopende evenementen in de regio waar leerlingen aan mee mogen doen.
Zo hebben we o.a. mee gewerkt aan de opening van de Pompejus toren, de kerst-Flashmobs, Roparun, SynapsZ Kunstcollectief, de paarden 3-daagse & natuurlijk de eindejaars voorstelling in de Maagd!
Voor al deze optredens plan ik vaak GRATIS extra repetities, dus dat betekend nog meer dansplezier!

Betalingsvoorwaarden:

Door inschrijving van een cursus verplicht men zich tot het betalen van de volledige cursus, ook wanneer gekozen wordt voor betaling in termijnen of wanneer de leerling tijdens het lopende cursusjaar besluit te stoppen. Restitutie van het lesgeld is dan niet mogelijk.
De eerste twee lessen mogen als proefles worden gezien (voor nieuwe leerlingen).  Deze proeflessen zijn gratis wanneer besloten wordt niet deel te nemen aan de cursus, echter als er wel inschrijving volgt maken de lessen deel uit van de cursus.
Bij het niet nakomen van de betalingsverplichtingen brengen wij € 20,00 administratiekosten in rekening.  Hier gaan eerst 2 herinneringen aan vooraf.

Wij werken samen met Omnicas incassojuristen Breda.   Hun betalingsvoorwaarden vind U op:   https://omnicas.net/betalingsvoorwaarden